ADS-Elektro levert laad oplossingen van verschillende fabrikanten. Van een enkel laadpunt tot een parkeer garage. Onze huismerken zijn Easee en EV-box.

Easee

De Easee  Laadrobot voor elektrische auto’s is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op het werk.

Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon en stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk, de Easee is compleet in te richten naar jouw eigen smaak en wensen.

De Easee is geschikt voor alle elektrische auto’s op de markt, of het nou gaat om thuis laden, zakelijk laden of een complete parkeergarage voorzien van laadpunten. Wij bieden de oplossing.

Er zijn front covers in vijf verschillende kleuren. Mocht je het uiterlijk van de Laadrobot willen veranderen dan kan je heel gemakkelijk zelf een nieuwe front cover op het laadpunt klikken.

De Easee is ook zeer geschikt voor VVE's vanwege de mogelijkheid van Load-Balancing en uiteraard voor zakelijk gebruik.

Ook het openbaar maken van de Laadrobot is mogelijk met onze betaaldienst.

 

Meer informatie vindt u hier.

EVBox: Probleemloos laden voor kantoren en bedrijven

 

EVBox BusinessLine en alle andere producten zijn betrouwbaar en duurzaam gebouwd. Onze AC-laadpaal is altijd verbonden en groeit in een Hub-Satellite-configuratie gemakkelijk met jouw bedrijf mee. Ook wordt er slim gebruikgemaakt van de beschikbare stroom door middel van load balancing. De BusinessLine is het eerste product en intussen wordt de vierde generatie van dit model verkocht.

 

Meer informatie vindt u hier.