Energieopslag in thuisbatterijen

 

Thuisbatterijen hebben als doel om tijdelijk het overschot aan opgewekte zonne-energie op te slaan en daarmee te voorkomen dat deze energie wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Deze opgeslagen energie kan dan op een later tijdstip op dezelfde dag worden gebruikt zodat de accu weer leeg is voordat het PV-systeem de batterij weer oplaadt. De dag erna zal deze cyclus zich herhalen. Thuisbatterijen bieden uitkomst wanneer het terugleveren van energie aan het net niet wenselijk is. Wij hebben batterijsystemen van de merken Huawei, SMA en nog een aantal belangrijke fabrikanten.

Bliq-thuisbatterij

 

Met de slimme thuisbatterij, de Bundle 1 van Bliq, handel je geheel automatisch op de energiemarkt. Deze thuisbatterij laadt

en ontlaadt op de juiste momenten, met een positief resultaat. Bliq doet het werk en jij bespaart op je energierekening!

Gebruik je de batterij in combinatie met zonnepanelen, dan verhoog je het eigen gebruik van de opgewekte stroom.

 

Huawei Smart String Energieopslag Systeem

 

Flexibel investeren met een 5kWh modulair ontwerp, schaalbaar van 5kWh tot 30kWh, 100% ontlaadvermogen (Dept of Discharge)
Meer bruikbare energie met energieoptimalisatie per batterijmodule
Veilige en betrouwbare prestaties met lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijcel
Automatisch gedetecteerd door app
Geschikt voor zowel één- als driefasige omvormers
Defecte batterijmodule wordt automatisch geïsoleerd om het systeem te laten werken

 

Meer informatie vindt u hier

SMA: Meer zon in huis, eenvoudig en kosteneffectief zonnestroom opslaan

 

De Sunny Boy Storage is dé oplossing voor mensen die hun huis onafhankelijk willen maken van conventionele elektriciteitsleveranciers en stijgende energieprijzen door middel van tussentijdse opslag van hun zonnestroom. Dit biedt maximale flexibiliteit, zowel nu als in de toekomst.

Nu met 10 jaar garantie!

 

Meer informatie vindt u hier