Inspectie

Een periodieke inspectie voorkomt mogelijk schade aan uw elektrische installatie. Het is daarom belangrijk dat u een inspectie aan uw elektrische installatie laat uitvoeren. Veel verzekeraars stellen een Scope8, Scope10 of Scope12 keuring verplicht. Dit kunt u terug vinden in de polisvoorwaarden van uw verzekeraar.

Onze inspecteurs kunnen voor u de volgende inspecties uitvoeren

Scope8

De SCIOS Scope 8 is gebaseerd op de NEN3140 veiligheidsnorm. Deze norm beschrijft dat een elektrische installatie periodiek gekeurd moet worden aan de hand van de gestelde veiligheidseisen. Tijdens de inspectie bepalen de visuele inspectie en de metingen of de elektrische installatie aan de eisen voldoet. De SCIOS Scope 8 inspectie wordt aan de hand van een inspectieplan uitgevoerd. Aan de hand van het plan wordt een helder en objectief advies gegeven over de uitvoering en inhoud van de inspectie.

Scope10

De SCIOS Scope10 inspectie wordt uitgevoerd op basis van de NTA 8220. Deze methode is voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico. Om een inzicht te geven van de risico’s met betrekking tot uw elektrisch materieel kunt u door ons een SCIOS Scope 10 inspectie laten uitvoeren. De inspectie bestaat uit diverse metingen en beproevingen aan uw elektrische installatie. Tijdens de inspectie wordt uw installatie visueel beoordeeld en zal er ook een thermografisch onderzoek plaatsvinden om de hittegevaren in kaart te kunnen brengen. Door een SCIOS Scope10 inspectie uit te laten voeren voldoet u aan de eisen vanuit veel verzekeraars, zorgt u voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers, bezoekers en uzelf en minimaliseert u de kans op brandgevaar.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.ads-inspectie.nl